Рецепти
                        
                                                        Тушкована свиняча вирізка з грибами
 
                
                                    Тушкована свиняча вирізка з грибами — страва, наче з ресторану 🍖🍄
🤩 Страва — наче з ресторану, а готується швидше, ніж встигнете сказати “Смачного”! Бо бренд-шеф Василь Яким знає: коли кортить чогось по-справжньому особливого — часу на складні рецепти немає 🧑🍳
Сьогодні ділимося фаворитом для вечора без зайвого клопоту — тушкована свиняча вирізка з грибами 🍖🍄🟫 Аромат, від якого навіть сусіди почнуть заздрити 😏
Що треба (і все є в Обжорі) 🛒
- Свиняча вирізка — 400 г
- Печериці — 250 г
- Гливи — 250 г
- Цибуля — 80 г
- Борошно — для панірування
- Вершкове масло — 30 г
- Вершки 18% — 180 г
- Тертий пармезан — 15–20 г
- Сіль, перець — за смаком
Як готуємо 👩🍳
- М’ясо нарізаємо скибочками, приправляємо, обвалюємо в борошні.
- Гриби та цибулю обсмажуємо на пательні до аромату.
- Додаємо свинину й підрумʼянюємо.
- Перекладаємо все в чисту сковорідку, вливаємо вершки.
- Готуємо ще кілька хвилин і присипаємо пармезаном.
Все! Подаємо — і наче в ресторані 😋 Смакуйте і діліться враженнями у коментарях 👇
А все для улюблених страв шукайте в маркетах «Обжора» та на obzhora.ua 🧡
🚚 Замовляйте онлайн — і готуйте смачно без клопоту!
                             
                             
                                             
                                             
                                             
                                             
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        