data-id="23"
Усі товари
Кошик Ми бронюємо ці товари за вами на 60 хв
Зареєструйся або авторизуйся щоб використати свої бонуси

Салат із запеченим гарбузом і буряком

 Салат із запеченим гарбузом і буряком

Салат із запеченим гарбузом і буряком 🥗

Духовка гріється, на столі – гарбуз і буряк, а за 20 хвилин у вас ресторанний салат.
Наш бренд-шеф Василь Яким підкинув рецепт, який змусить вас закохатися у приготування з першої спроби 😍
Мінімум метушні – максимум смаку.
Осінній хіт, який легко повторити вдома 🤤

Додай інгредієнти в кошик!

Як готувати:

📝 Інгредієнти

      • 1–2 невеликі буряки
      • Олія (для змащування)
      • Бальзамічний оцет
      • 200–250 г очищеного гарбуза
      • Тростинний цукор (щіпка)
      • Кориця (щіпка)
      • Мікс салату з руколою
      • 100 г фети
      • Сушений волоський горіх
      • Насіння гарбуза

Для соусу:

      • 50 г оливкової олії
      • 2 ст. ложки лимонного соку
      • 1 ст. ложка французької гірчиці (в зернах)
      • 1 ст. ложка меду

👩‍🍳 Приготування

      1. Помийте буряки, змастіть олією та бальзамічним оцтом, загорніть у фольгу й запікайте.
      2. Гарбуз наріжте кубиками 2×2 см, збризніть олією, посипте тростинним цукром і корицею, запікайте до м’якості.
      3. На тарілку викладіть мікс салату з руколою, зверху – запечений буряк (кубики) та гарбуз, додайте кубики фети, посипте горіхом і насінням гарбуза.
      4. Для соусу змішайте оливкову олію, лимонний сік, гірчицю та мед. Полийте салат соусом і насолоджуйтеся.
Готуйте, діліться фото й відчувайте себе справжнім шефом 😉 З «Обжорою» готуємо швидко – їмо красиво 😎
 
Оберіть спосіб доставки
Максимальний асортимент продуктів від 1.00 грн від 499 грн - вартість 49 грн
від 899 грн - вартість 1 грн
Адреса
Авторизація